Stipendium za vynikající studijní výsledky za akademický rok 2019/2020

Pro přiznání stipendia v akademickém roce 2020/2021 za vynikající studijní výsledky získané v akademickém roce 2019/2020 nemusíte podávat žádnou žádost! Bude přiznáno automaticky všem, kteří splňují předepsané podmínky!

Podmínky pro získání stipendia:
Za akademický rok 2019/2020 jste na FBMI ČVUT:
1) získali minimálně 60 kreditů z absolvovaných předmětů
2) měli vážený studijní průměr z absolvovaných předmětů menší nebo roven 1,50
(počítá se dle Studijního a zkušebního řádu ČVUT, zaokrouhluje se na dvě desetinná místa, započítávají se do něj absolvované předměty za akademický rok jako celek – není to průměr průměrů dvou semestrů)
3) počet absolvovaných klasifikovaných předmětů byl 8 a více
4) byli studentem FBMI ČVUT
5) studovali ve standardní době studia

Uznané předměty se nezapočítávají!!

a v akademickém roce 2020/2021:
1) jste dále studentem FBMI ČVUT - tzn., že studium pokračuje ve stejném bakalářském nebo navazujícím magisterském studiu jako v ak. roce 2019/2020 nebo v ak. roce 2019/2020 jste na FBMI absolvovali v bakalářském studiu a v ak. roce 2020/2021 jste v 1. ročníku navazujícího magisterského studia. V ostatních případech (studium absolventa navazujícího magisterského studia v dalším bakalářském či navazujícím magisterském studiu, studium absolventa bakalářského studia v dalším bakalářském studiu, studium v dalším bakalářském či navazujícím magisterském studiu po neúspěšně ukončeném bakalářském či navazujícím magisterském studiu) se stipendium nepřiznává.
2) studujete ve standardní době studia nebo ve standardní době studia prodloužené nejvýše o jeden rok
Stipendium Vám bude přiznáno pouze, pokud splníte všechny tyto výše uvedené podmínky!
Stipendia budeme zpracovávat a posuzovat k 5. říjnu 2020 (konečné datum dle Směrnice děkana pro realizaci bakalářských a navazujících magisterských studijních programů na ČVUT FBMI) dle zaznamenaných studijních výsledků v KOS.
Po té budete mailem informováni, zda máte nárok na stipendium a budete vyzváni k osobnímu vyzvednutí Rozhodnutí na studijním oddělení (v úředních hodinách) – jeho převzetí stvrdíte podpisem.
Výplata stipendia proběhne jednorázově (převodem na číslo účtu, které máte uvedeno v KOS k 5. říjnu 2020) a to po nabytí právní moci tohoto Rozhodnutí (právní moci nabyde 30 dní po jeho převzetí nebo dnem, kdy se písemně vzdáte práva na odvolání – možno realizovat dalším podpisem přímo při převzetí Rozhodnutí na studijním oddělení)
Výše stipendia se řídí Směrnicí děkana pro realizaci bakalářských a navazujících magisterských studijních programů na ČVUT FBMI pro akademický rok 2019/2020 viz:
https://www.fbmi.cvut.cz/cs/fakulta/vnitrni-predpisy

Back to Top